Zondag 19 mei: Jazz Podium Goirle gaat swingend de zomer in met Brajazzoul

 

Kijkt u ook al uit naar de warme zomer, de zwoele avonden, lekkere bbq’s en broeiende nachten? Kom alvast in die sferen tijdens het laatste concert dit seizoen van Jazz Podium Goirle op zondag 19 mei. In het Grand Café van Cultureel Centrum Jan van Besouw bent u welkom vanaf 15:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Jazz Podium voor maar 8 euro.

 

Brajazzoul

Tropische verrassing geregeld: Braziliaanse jazz! Brajazzoul serveert u een overheerlijke cocktail van Jazz, Blues, Caribische muziek, Salsa, Soul , Samba, Black Gospel en Franse (film-)muziek. Sfeervol , catchy & groovy. BraJazzoul combineert instrumentaal met vocaal, is sfeervol, maar kan ook zeker opzwepend en entertainend zijn.

 

Jaren geleden startte Ivo Stuivenberg (pianist en vocalist) het BraJazzoul project, waarbij mensen van over de hele wereld met elkaar werden verbonden om een nieuwe stijl van muziek te creëren. Aan dit project wordt deelgenomen door musici uit Zuid-Amerika, de Verenigde Staten en Europa.

 

Komende zondag start de BraJazzoul-zomertour door Nederland. Het optreden in Goirle zal de aftrap worden van deze Zomertour. Het wordt ook het afscheidsconcert van Mark de Jong (drums en percussie), jarenlang trouwe bondgenoot van de BraJazzoul-group, die op het punt staat te emigreren naar Brazilie. En het is het welkomst-concert van 2 geweldige Braziliaanse musici van wereldformaat: Wilson Teixeira(blaasinstrumenten) en Paulinho Paes(gitaren). Op de bas hebben hoort u de wereldreiziger Carlitos Breton, half-Frans, half-Spaans, die al vele jaren de trouwe spil is van dit BraJazzoul-team. Dat is BraJazzoul. Zomertour, met een internationale All-starband. Het wordt een muzikale wereldreis!

 

Stichting Jazz Podium Goirle komt ook volgend seizoen weer met een gevarieerd programma om u kennis te laten maken met alle facetten van jazz.

RSIN 8181.45.614