Jazz Podium Goirle organiseert zondag 20 januari 2019 een gratis toegankelijk concert

 

Zondag 20 januari wordt voor stichting Jazz Podium Goirle een uniek concert. De missie van de stichting is om de inwoners van de gemeente Goirle e.o. kennis te laten maken met de jazz in al zijn facetten, maar ook om jazzmuzikanten van alle pluimage de kans te geven zichzelf te presenteren.†

 

Komend concert staan er geen zeer ervaren muzikanten op het podium, maar de sterren van de toekomst. U kunt er bij zijn als deze jonge talenten van Fontys AMPA (conservatorium) zich in hun beste vorm laten zien. Ze worden niet alleen beoordeeld door hun docenten, maar ook door u! U betaalt geen entree, u heeft gratis toegang, en aan het einde van het concert zullen we u vragen wat u vond van de twee groepen die gaan optreden. Wat vond u het concert waard?

 

Elke financiŽle bijdrage helpt het Jazz Podium om te blijven voortbestaan en de jazz te blijven ondersteunen en te presenteren aan de inwoners van de gemeente Goirle.

 

Wat kunt u verwachten van Fontys AMPA?

 

Fontys AMPA Close Harmony Ensemble

Heeft u wel eens geprobeerd hoe een nummer klinkt als het meerstemmig ten gehore wordt gebracht? Het is een geweldige ervaring hoe al deze mooie stemmen samen bekende nummers een eigen draai geven. Zowel oude als moderne muziek komt voorbij op een wijze die u nog nooit gehoord heeft.

 

Orchestra Alegria

Orchestra Alegria is een groot latin ensemble bestaande uit studenten van de Fontys hogeschool voor de kunsten. Het orkest speelt voornamelijk muziek in de Latijns-Amerikaanse sferen. Het gespeelde repertoire varieert van bekende popmuziek in een Latin jasje, tot de meer traditionele mambo's. De heupen kunnen dus los!

Komt u ook kijken en luisteren op zondag 20 januari vanaf 15:00 uur in het Grand Cafť van Cultureel Centrum Jan van Besouw?

RSIN 8181.45.614