Zondag 21 januari 2018 geeft Jazz Podium Goirle ruimte aan het conservatorium om zichzelf te presenteren

 

In het nieuwe jaar start Jazz Podium Goirle met een aantrekkelijke opeenstapeling van jong talent. Een nieuw jaar zorgt ervoor dat wij ons allemaal weer even jonger voelen en dat laat de stichting zien op zondag 21 januari aanstaande. Vanaf 15:30 uur zullen twee ensembles van de jazz afdeling van Fontys Academy of Music and Performing Arts hun kunsten laten zien, gevolgd door de Fontys Big Band met een spectaculaire afsluiting van de middag. U wordt vanaf 15:00 uur welkom geheten in het Grand Cafť van Cultureel Centrum Jan van Besouw.

 

Sinds september 2017 opereert het Fontys Conservatorium onder de naam AMPA. AMPA staat voor een internationaal georiŽnteerde muziekopleiding die studenten wil opleiden tot het hoogste niveau van hun kunnen als muziekkunstenaars.

 

All You Can Eat
All You Can Eat bestaat uit zeven jonge mensen afkomstig uit verschillende plekken in Nederland en Europa met allemaal een eigen geluid, stijl en muzikale achtergrond.† Met ĎAll You Can Eatí gooit het ensemble verschillende kleuren op het muzikale canvas en creŽert een nieuwe stijl. Ze maken en spelen eigen arrangementen, door aan (bekende) nummers een nieuwe draai te geven.

 

Music My Vice

Ook Music My Vice bestaat uit een septet. In dit septet spelen getalenteerde eerstejaars een variatie van bekende en onbekende jazzstandards die in de uitvoering van deze groep een eigen ďtwistĒ krijgen.

 

Ensemble Four
Dit ensemble is sinds het begin van dit schooljaar actief bezig met het op eigen wijze vertolken van repertoire variŽrend van bebop jazz tot pop. Deze zeven muzikanten laten nu al een verscheidenheid aan techniek en muzikale invloeden horen.

 

 

Voor maar 8 euro entree (kaartverkoop aan de zaal) kunt u deze zondagmiddag weer zeer gevarieerd muzikaal genieten.† Jazz podium Goirle, het podium voor jazz in Goirle, presenteert zowel jong als ouder talent.†

 

 

RSIN 8181.45.614