Jazz Podium Goirle presents:

The roaring twenties!

 

Ga terug in de tijd en bezoek het komende concert van Jazz Podium Goirle. Op zondag 19 november neemt de Andors Jazz Band u mee naar The Roaring Twenties, de stijl van de Great Gatsby. De dames in de flapper dress en de heren in een driedelig pak met Oxfords in twee kleuren, dansen de Charleston, de Lindy Hop en de Swing. Luisterend naar de Andors Jazz Band ziet u dit scenario in een nachtclub zo voor u. Zondagmiddag vanaf 15:00 te zien in het Grand Café van het Cultureel Centrum Jan van Besouw.

 

Andors Jazz Band

Vanaf de oprichting in 1978 richt Andors Jazz Band zich op de geweldige hot dance en jazzmuziek uit de jaren twintig en de vroege jaren dertig van de twintigste eeuw. De band gebruikt de originele arrangementen uit die tijd en eigen, stijlgetrouwe arrangementen. Zoals gebruikelijk was in de beginjaren van de jazz, speelt de band akoestisch; alleen de aankondigingen en de zang zijn versterkt.. Andors Jazz Band heeft een reputatie opgebouwd als één van de toonaangevende bands in de vroege jazzmuziek, met een groeiende, enthousiaste aanhang die deze muziek heeft herontdekt. De leden van de band zijn ervaren musici met een voorliefde voor de muziek van legendarische orkesten uit die tijd, zoals die van Fletcher Henderson en Duke Ellington. Vanzelfsprekend is ook de presentatie van de band stijlgetrouw: de 'Roaring Twenties' herleven muzikaal tijdens de concerten.

 

De concerten van georganiseerd door Jazz Podium Goirle zien er vanaf dit seizoen anders uit. Omdat de stichting kwaliteit wil blijven bieden en de muzikanten de ruimte wil geven zich goed te presenteren, is er per concert maar één band uitgenodigd om zijn kunsten te laten zien. De entreeprijs is 8 euro.

 

Jazz Podium Goirle blijft altijd op zoek naar sponsoren, medestanders om de liefde voor jazz over te brengen aan alle Goirlenaren, jong en oud. Heeft u interesse, dan kunt u een e-mail sturen naar info@jazzpodiumgoirle.nl.

RSIN 8181.45.614