Tekstvak: Ley River bigband Goirle bijt de spits af

Het seizoen van Jazz Podium Goirle start op 22 oktober met een echte Goolse traktatie. Zondagmiddag vanaf 15:00 uur kunt u genieten van de Ley River bigband Goirle. De hele middag zal de bigband laten horen welke ongekende talenten ontspringen uit de Goolse Leij. U bent welkom om in het grand café van het cultureel centrum Jan van Besouw te komen luisteren onder het genot van een hapje en een drankje. Er is zelfs ruimte om te dansen. Laat u overweldigen door het geluid van een echte bigband.

Ley River bigband Goirle

In september 2014 begonnen als Bigband Goirle en inmiddels een van de geruchtmakendste big bands uit de omgeving. De groep telt inmiddels 20 enthousiaste muzikanten, waaronder een zeer getalenteerde zangeres. Een deel van de muzikanten is afkomstig uit de Goirlese harmonie Oefening en Uitspanning, maar ook muzikanten van buitenaf hebben inmiddels hun weg naar de band gevonden. Onder leiding van Jan Hermans ontpoppen deze talenten zich als ware jazzartiesten. Het repertoire bestaat onder andere uit muziek van Cole Porter en Duke Ellington.

Wijziging opzet jazzconcerten

De concerten georganiseerd door Jazz Podium Goirle zien er vanaf dit seizoen wat anders uit. Omdat we kwaliteit willen kunnen blijven bieden en de muzikanten de ruimte geven zich goed te presenteren, is er in dit nieuwe seizoen per concert één band uitgenodigd om zijn kunsten te laten zien. Jazz Podium Goirle start nu om 15:00 uur en we sluiten om 18:00 uur. Om 15:30 uur begint het optreden van de betreffende groep/band. De entreeprijs blijft gehandhaafd op 8 euro.

Sponsoring

Jazz Podium Goirle blijft altijd op zoek naar sponsoren, medestanders om de liefde voor jazz over te brengen aan alle geïnteresseerden in en om Goirle, jong en oud. Heeft u interesse, stuur dan een e-mail naar info@jazzpodiumgoirle.nl

RSIN 8181.45.614