Tekstvak: Zondag 22 maart 2015 concert Jazz Podium Goirle in het 
Grand Café van CC Jan van Besouw

Komende zondag is het weer zover; een geweldig concert van Jazz Podium Goirle met opnieuw twee top acts. De middag begint met Blend-in’4, gevolgd door Carmen Gomes Inc. Het grandcafé opent om 14:00 uur en de muziek start om 14:30 uur.

De entree bedraagt maar 6 euro voor een middag geweldige jazz. Voor meer informatie over Jazz Podium Goirle en het programma kunt u terecht op www.jazzpodiumgoirle.nl

Blend-in’4
Blend-in’ 4 is een vocalgroup bestaande uit 4 professionele zangers en zangeressen die elkaar kennen van het conservatorium in Tilburg en een passie delen voor vocal jazz. Alle vier hebben ze onderdeel uitgemaakt van Fontys JazzChoir en zich daar de samenzang eigen gemaakt. Blend-in ‘4 zingt voornamelijk close harmony stukken, die variëren van oude stijl vocal jazz (denk aan repertoire van ‘The New York Voices’) tot meer hedendaagse muziek van onder andere groepen als ‘The idea of North’. Ook arrangeren zij zelf stukken voor de vocalgroup. Samen, vier collega’s en tevens goeie vrienden, die kippenvel-gevende jazz akkoorden vormen met hun stemmen, dat is Blend-in’4.

Carmen Gomes Inc

Een optreden van Carmen Gomes Inc. is een verkenning in muziek. Omdat de leden van het kwartet als geen ander weten dat geen twee uitvoeringen van een nummer ooit hetzelfde kunnen zijn en omdat het misschien wel juist om die verkenningstocht gaat. Want of ze nu jazz, blues, soulful of met funk invloeden spelen, het viertal heeft lang geleden ontdekt dat die kleine variaties zorgen dat muziek nooit gaat vervelen en dat het iedere keer weer een uitdaging is om te spelen.
Carmen Gomes is de talentvolle zangeres en de drijvende kracht achter de band. Ze componeert de meeste nummers en schrijft de songteksten. Haar vermogen te intoneren en te interpreteren is indrukwekkend en oogst alom bewondering. Carmen Gomes won diverse prijzen waaronder het Nederlands Jazz Vocalisten Concours, maakte opnames met het Metropole Orkest en speelde op het North Sea Jazz Festival, Copenhagen Jazz festival en Yokohama Jazz festival in Japan.