Tekstvak: Zondag 19 oktober start nieuw seizoen Jazz Podium Goirle

Het nieuwe seizoen van Jazz Podium Goirle start dit jaar op een wel zeer verassende wijze. In samenwerking met Fontys Hogeschool voor de Kunsten afdeling lichte muziek, krijgen een aantal jonge studenten de kans om te laten zien wat ze in korte tijd al hebben geleerd op hun opleiding. Fontys presenteert een nieuwe generatie muzikanten die u meenemen op een tocht door de verschillende stromingen van de jazz.

Fontys Hogeschool voor de Kunsten wordt komende zondag vertegenwoordigd door het Trio Bob Tonglet, D&Jazz, Kwartet Tiago Lageira, Kwartet Robin Willems en Ensemble Gijs Berkers. 

U bent vanaf 14:00 uur welkom in het grand café van het cultureel centrum Jan van Besouw. Vanaf 14:30 uur zal het geweld op het podium losbarsten!

Het Conservatorium biedt dé muziekstudie voor studenten die niet alleen in hokjes denken, maar een onderzoekende en nieuwsgierige houding hebben. Die nieuwsgierigheid gaat u komende zondag zien in al zijn facetten. Voor maar 6 euro entree heeft u een middag gevuld met verschillende soorten jazz en gedreven muzikanten.