RSIN 8181.45.614

Zondag 1 oktober Big Band Boxtel bij Jazz Podium Goirle

 

Het nieuwe seizoen van Jazz Podium Goirle begint zondag 1 oktober weer groots. In het Cultureel Centrum Jan van Besouw kunt u vanaf 15:30 genieten van de Big Band Boxtel. Een hele goede start van een geweldig jubileum jaar vol jazz!

 

Big Band Boxtel

Deze band is in 2011 ontstaan uit een fusie van twee orkesten, namelijk de Bondsband en Double Key uit Boxtel. Onder leiding van Mari van Gils ontwikkelde Big Band Boxtel zich tot een enthousiast en veelzijdig ensemble dat van vele markten thuis is. Het orkest speelt verschillende stijlen zoals klassieke bigbandmuziek, pop, latin, funk, soul en blues. Het sluit concerten vaak swingend af, al dan niet met vocale ondersteuning door een groep vaste zangeressen. BBB heeft opgetreden bij zowel klein- als grootschalige evenementen binnen en buiten Boxtel. Een van de hoogtepunten was daarbij ongetwijfeld een optreden op het welbekende festival Jazz in Duketown.

 

Big Band Boxtel is een veelzijdig orkest en de optredens van deze gerenommeerde band worden goed gewaardeerd door het publiek. Onder leiding van Mari van Gils kunt u van Big Band Boxtel een swingend en gevarieerd optreden verwachten.

 

In het grand cafe van Cultureel Centrum Jan van Besouw ontvangen we u graag vanaf 15:00 uur. De entree bedraagt 8 euro.