RSIN 8181.45.614

Gratis concert AMPA bij Jazz Podium Goirle op zondagmiddag 12 februari 2023.

 

 

Bent u benieuwd wat de nieuwe generatie jazzmuzikanten u kan brengen?

Kom dan zondag 12 februari naar Cultureel Centrum Jan van Besouw voor een verrassend concert van Jazz Podium Goirle. Studenten van AMPA, Academy for Music and Performing Arts, zullen u in drie groepen laten zien wat ze kunnen.

 

Vanaf 15:00 uur bent u welkom in het Grand Cafe van het cultureel centrum, om 15:30 uur begint het concert. De entree is ditmaal gratis!

 

The Contemps:


The Contemps is een internationaal muzikaal kwintet. De band combineert elementen van contemporary jazz met invloeden van de culturen van de diverse muzikanten. Het kwintet bestaat uit zangeres Sophia Vega Sanchez, trompettist Sijmen Kroot uit Nederland, gitarist Ernests Zviedris uit Letland, bassist Andres Huhner uit Chili en Pianist Sujin Park uit Zuid Korea.

 

Close harmony ensemble:


Het Close Harmony Ensemble bestaat uit 8 Jazz Vocal studenten van Academy for Music and Performing Arts in Tilburg. De studenten, afkomstig uit maar liefst 6 verschillende landen, brengen een divers repertoire ten gehore; van Bulgaarse volkszang, tot jazz en pop. Ze gebruiken hierbij geen instrumenten, maar alleen hun eigen stemgeluiden, waarmee ze prachtige harmonieen vormen!

 

Cuban Latin ensemble:


Met een combinatie van traditionele Cubaanse muziek en hedendaagse Latin muziek creeert het Cuban Latin Ensemble een unieke stijl. Deze botsing van tijdperken vindt plaats door traditionele stukken met een moderne instrumentenbezetting te spelen, of juist het tegenovergestelde gebeurt, namelijk dat moderne composities met een traditionele percussie sectie worden gespeeld. De muziek is gebaseerd op ritme, maar er worden ook pakkende melodieen, harmonieen en improvisaties gespeeld.

 

Zien we u komende zondag? Van tevoren op de hoogte zijn?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.