RSIN 8181.45.614

Begin het jaar goed op zondag 15 januari met een concert van How about Rita?

 

Bent u nog niet klaar met het vieren van weer een nieuw jaar? Kom dan op zondag 15 januari naar Cultureel Centrum Jan van Besouw voor weer een geweldig concert van Jazz Podium Goirle. Begin het jaar goed met How about Rita?. Vanaf 15:00 uur bent u welkom in het Grand Cafe van het cultureel centrum, om 15:30 uur zal de band beginnen. De entree is 8 euro.

 

 

How about Rita?

 

How About Rita? is een gelouterd jazz kwartet met een zeer origineel repertoire. Vintage vocal jazz, een term die je niet vaak hoort maar die wel de lading dekt. Liedjes uit het repertoire van Louis Armstrong, Judy Garland, Peggy Lee, maar ook songs uit musicals en theater; vrolijk, swingend en altijd dansbaar.

De vier musici gaan steeds op zoek naar nieuw repertoire waar ze vervolgens een geheel eigen draai aan geven met uitgekiende arrangementjes en vaak meerstemmige zang. Dit, in combinatie met de uitbundige flamboyante zangeres, maakt dat How About Rita? zich enorm onderscheidt van een doorsnee trio-met-zangeres formatie.

 

How About Rita? zorgt voor een optreden dat bol staat van kwaliteit, muzikaliteit en vrolijkheid. Een concert bijwonen is een feest, alleen al door de muzikale en humoristische chemie tussen de musici onderling en het publiek. Toegankelijk, uitnodigend, en nergens de platgebaande paden van de vocale jazz betredend staat How About Rita? garant voor een prikkelend concert dat uitnodigt tot meedoen. 

 

Zien we u komende zondag?