RSIN 8181.45.614

Zondag 13 november presenteert Jazz Podium Goirle:

 

De linkse Hobby Band.

 

 

De herfst is weer in volle gang en de dagen worden guurder. Gelukkig kunt u zich verheugen op een warme middag vol met jazz in het Grand Cafe van Cultureel Centrum Jan van Besouw. Zondagmiddag 13 november is het weer tijd voor ontspanning en gezellig samenzijn met De Linkse Hobby Band. Het concert start om 15:30 uur en de entree bedraagt maar 8 euro.

 

De Linkse Hobby Band

 

Zo noemen zich vijf muziekdocenten in Goirle die met onverwoestbare ambitie zin hadden een band te formeren. Zelf stukken schrijven, arrangeren, uitproberen en hier en daar een optreden. Lekker spelen, het leukste wat er is! Jazz, pop, folk en klassiek zijn uitgangspunten voor het instrumentaal repertoire waarin fraaie arrangementen, uitdagende ritmiek en geimproviseerde solos samengaan. Omdat regelmatig gevraagd wordt: En wat doe je nou eigenlijk voor de kost?

Waarom de titel De linkse hobby band? Omdat men soms heel verbaasd opkijkt als het over loon voor een optreden gaat. Maar zeker ook omdat onze politici de grappig bdoelde term Linkse Hobby introduceerden voor onze beroepssector. Daarom dus!

 

De bezetting: Tom Bartels drums / jazz, wereldmuziek, Lucas Beukers bas / pop, jazz, wereldmuziek, Ben Boogaard gitaar / jazz,fusion , Jos van den Dungen viool / klassiek, wereldmuziek , Hans Sparla trombone en accordeon / jazz, klassiek, wereldmuziek.

 

Alvast een voorproefje zien en horen?
https://youtu.be/atB2xFIWq_s