RSIN 8181.45.614

Zondag 20 maart Jazz Podium Goirle met CCBlue

 

Wat te doen op een zondagmiddag in maart? Het antwoord is simpel. Kom genieten in het grand cafe van het cultureel centrum Jan van Besouw. Jazz Podium Goirle laat u kennismaken met de verschillende stijlen binnen de jazz. En komende zondag worden bekende en minder bekende jazz standards ten gehore gebracht. Vanaf 15:30 uur staan er 5 muzikanten op het podium om u een geweldige middag te bezorgen. Kom aanstaande zondag kijken, luisteren en stiekem een beetje meezingen met CCBlue. Een band met echte Goolse roots. De entree is 8 euro.

 

CCBLUE

 

De leden van CCBlue vinden het heerlijk om op een eigen wijze bekende en soms ook minder bekende jazz standards ten gehore te brengen, gemengd met een vleugje soul en blues. De muziek gaat van ballads via swing jazz nummers en songs met een latin feel naar dansnummers.

 

CCBlue bestaat uit Ab Kroon die met veel gevoel toetsen bespeelt, Hans de Krijger die zijn contrabas (en basgitaar) laat swingen, Bert Frissen die er op drums voor zorgt dat niemand stil kan zitten, Johan Ophoff die zijn kwaliteiten op gitaar etaleert en Suzan Spermon die met haar stem iedereen meeneemt in de verschillende eras die de muziek van CCBlue doorloopt.

 

Een podiumoptreden door de muzikanten van CCBlue betekent plezier beleven aan goed in het gehoor liggende livemuziek!