RSIN 8181.45.614

Zondag 10 oktober is Jazz Podium Goirle terug met Hotspots Jazzband

 

De dagen zijn weer korter geworden, de bladeren gaan weer vallen, de herfst barst los en we mogen weer! Na een lange pauze gaan we weer van start met de zondagse concerten van Stichting Jazz Podium Goirle. Tijd voor ontspanning en gezellig samenzijn. Tijd voor weer een heerlijke middag vol jazz.

Komende zondag 10 oktober wordt u in het Grand Cafe van cultureel centrum Jan van Besouw getrakteerd op traditionele jazz met banjo van Hotspots Jazzband. Het concert start om 15:30 uur en de entree bedraagt maar 8 euro.

 

Bij de kassa scannen wij uw Corona toegangspas.

 

Hotspots Jazzband

 

De Hotspots Jazzband is in 2011 opgericht door Paul van Esch en Marco Kuipers. De groep bestaat uit 6 musici die ruimschoots hun sporen in de jazz en traditionele muziek hebben verdiend. Hotspots geeft u de kans u onder te dompelen in de traditionele jazz, voorzien van veel koper en banjo, gecombineerd met drums en contrabas. Herkenbare deuntjes en uptempo gezelligheid. Verplaats u naar de vroege tijden van de jazz. Hotspots bestaat uit Marco Kuipers op de sax, Paul van Esch op drums, op trompet Robert-Jan Krook, op tenor banjo en tenor gitaar Theo Koning, Carlo Poos op trombone en euphonium en Piet de Lange op contrabas.