RSIN 8181.45.614

Jazz Podium Goirle geeft zondag 19 januari een podium aan de toppers van de toekomst

 

Wat te doen op een druilige zondagmiddag in januari? Het antwoord is simpel. Kom genieten in het grand cafe van het cultureel centrum Jan van Besouw. Vanaf 15:00 uur kunt u weer terecht bij een door Jazz Podium Goirle georganiseerd concert dat u kennis laat maken met de verschillende stijlen binnen het jazz genre.

 

Komende zondag kunt u gratis komen kijken naar de nieuwe lichting jazzmuzikanten van AMPA (Academy of Music and Performing Arts), die u in verschillende formaties gaat laten genieten en u mag zelf bepalen wat u dit concert waard vindt.

 

AMPA

 

Wat vroeger bekend stond als het conservatorium heet tegenwoordig AMPA en is onderdeel van Fontys. De studenten van AMPA leren niet alleen uitstekend musiceren, maar ook het samenspelen, presenteren en het ondernemerschap. Ook dit jaar weer geeft Jazz Podium Goirle studenten de kans om te laten zien wat ze kunnen. Er komen twee ensembles en twee duos. Een ensemble onder leiding van Toon de Gouw, een latin ensemble onder leiding van Michiel Westerhuis, een duo zangeressen die zichzelf begeleiden en een duo gitaristen.

 

Voor ieder wat wils dus. Kom gratis genieten en laat u verrassen. U kunt een beoordeling geven aan de studenten door een vrijwillige bijdrage aan de kas. Op deze manier steunt u Jazz Podium Goirle en blijft de stichting ook in de toekomst in staat voor muzikanten een jazzpodium te bieden.

 

100 x Jazz Podium Goirle

 

Zet ook alvast een bezetblokje in uw agenda op zondagmiddag 16 februari 2020. Dat is de dag van het 100ste concert van Jazz Podium Goirle en we hebben heel wat voor u in petto. Houd onze facebook pagina in de gaten, daar wordt de komende weken meer onthuld.