Jazzlinks

http://www.draaiomjeoren.com/

 

Jazz en meer - Weblog. Site met veel nieuws over hedendaagse jazz. Ook hier kunt u zich abonneren op een nieuwsbrief. Ook staan er veel goede jazz-links.

 

Heeft u suggesties? Mail ons!

http://www.jazzpodium.nl/

 

Jazzpodium. Nóg een on-line jazz-magazine. Concertbesprekingen, agenda, links, audio, etc...Gratis nieuwsbrief.

 

http://www.paradoxtilburg.nl

 

Paradox Tilburg. De website van muziekpodium Paradox in Tilburg. Ook hier weer de mogelijkheid u middels een nieuwsbrief op de hoogte te laten houden van de activiteiten op jazzgebied van dit muziekpodium.

 

http://nl.wikipedia.org/wiki/Jazz

 

Wat is jazz? Een goede en compacte omschrijving van het begrip jazz en de geschiedenis van de jazz vindt u op Wikipedia, de vrije, wereldwijde encyclopedie op het internet.

http://www.jazzenzo.nl/

 

Jazzenzo. Nóg een on-line jazz-magazine. Concertbesprekingen, agenda, links, audio, etc...Gratis nieuwsbrief.

 

http://www.jazzflits.nl

 

Jazznieuwsbrief voor Nederland en Vlaanderen. JazzFlits is een digitale nieuwsbrief voor liefhebbers van big band/swing, bebop, cool, hard bop, latin-jazz, soul-jazz, vocale jazz, hedendaagse jazz en jazz in de oude stijl. Voor jazzliefhebbers die snel en kort geïnformeerd willen worden over de laatste ontwikkelingen op jazzgebied. JazzFlits verschijnt twintig keer per jaar en brengt het allerlaatste jazznieuws, platenrecensies, boekbesprekingen, concertverslagen en achtergronden.

RSIN 81814561